Hiljaisten iltojen piristystä jo vuodesta 2007

 

Oli vuosi 2007 ja Texas Hold`em pokeribuumi oli rantautunut Suomeen. Tällöin kaksi nuorta miestä, Harri ja Jari saivat idean alkaa järjestämään pokeriturnauksia Oulussa. Pokeribuumin hiivuttua yrityksen toiminta laajeni nopeasti muihin ravintolatapahtumiin kuten visailuihin ja erilaisiin onnenpeleihin. Tällä hetkellä autamme satoja ravintoloita ympäri Suomea, hankkimaan itselleen lisää myyntiä ja asiakkaita laadukkaiden tapahtumien avulla. Kehitämme jatkuvasti uusia tapahtumaformaatteja jotka kiinnostavat asiakkaitasi. Yli 15 vuoden kokemuksella voimme auttaa myös sinun ravintolaasi. Olipa kyseessä sitten iso tai pienempi ravintola, tavoitteemme on auttaa sinun liiketoimintaasi kukoistamaan, laadukkaiden tapahtumien avulla!

 

  

 

Tervehdys Baaripeleiltä! 

Ravintola-alan haasteet ovat nykyään monipuolisia. Koronan kurittamalla alalla on myös kova kilpailutilanne, henkilöstöpula sekä kustannukset tuntuvat jatkavan nousuaan katosta läpi. Tämän lisäksi asiakkaiden vaatimustaso jatkaa kasvamistaan, eivätkä pelkät kivat lautapelit ja erikoisoluet riitä niitä tyydyttämään. 

Tutkimusten mukaan suuri osa asiakkaista maksaisi mieluummin kokemuksista ja elämyksistä kuin pelkästä materiasta. Joten mitä pitäisi tehdä? Ravintolan hiljaisiin iltoihin on kuitenkin olemassa ratkaisu. Baaripelien viikoittaisilla tapahtumilla saat asiakkaasi liikkeelle kotisohviltaan ja kassakoneen laulamaan. 

Ota meihin yhteyttä ja aletaan luomaan yhdessä ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sinun ravintolassasi!

 

Harri Kivelä - omistaja, perustaja

 


Vastuullista ja läpinäkyvää toimintaa

Yrityksemme kuuluu Luotettava kumppani -ohjelmaan joka takaa sen, että suoritamme kaikki lakisääteiset velvoitteemme ja toimintamme on läpinäkyvää. Kuulumme myös Suomen yrittäjiin sekä Suomalaisen työn liittoon, jotka edistävät vastuullisuutta ja suomalaisen liiketoiminnan hyvinvointia. Yritysellemme on myönnetty myös Suomen vahvimmat platina-sertifikaatti, Suomen Asiakastiedon puolesta. 


Ydintiimimme:

 • Omistaja, yrittäjä ja asiakkuuksien hoito  

  Jari Keränen
 • Omistaja, yrittäjä, markkinointi

  Harri Kivelä
 • Tapahtuma asiantuntija ja asiakkuuksien hoito  

  Kasperi Kuusenmäki
 • Tekninen ylläpito, koodaus 

  Sisu Masudi
 • Päätoimittaja, sisällöt ja asiakaspalvelu

  Pentti Maikkula